.

.

luni, 11 mai 2015

Fii omul din visele tale!


Timpul și viața m-au învățat să nu păstrez în suflet decât sentimente curate și sincere.
Pentru că nu poți ști unde te va purta viața, pașii, pentru că nu ai garanția că totul va fi bine, pentru că nu poți avea certitudinea că lumea te va primi cu brațele deschise, este mai bine să porți cu tine și în tine aceste comori rare, numite sentimente.

 Să fii generos când ți se dă ocazia, să fii blând și înțelegător cu cei care par a avea nevoie de suport , să fii drăguț și fermecător cu cei din jurul tău și dacă îi poți învăța ceva de bine atunci nu ezita să-i implici în lecția ta.

 Timpul îți arată cât de mult te poți schimba, cât de mult te mulează situațiile prin care treci , cât de mult te pot afecta problemele și grijile zilnice.
Dar, tot el îți arată cât de puternic poți deveni, cât de încrezător și matur poți ajunge dacă îți oferi această șansă.

Oricine poate învăța de la celălalt. Indiferent că celălalt nu este o persoană cu multă educație, indiferent că este un om cu un handicap fizic sau pur și simplu cineva pe care îl vezi inferior ție.

 Lecțiile predate de viață sunt uneori foarte crude și dacă nu ești atent poți omite esența și concluziile.

Sufletul trebuie să păstreze puritatea și parfumul inocenței, și nu să fie încărcat de resentimente sau emoții negative. Inima trebuie să salte voioasă, iubitoare și călduță, nu trebuie să o încărcăm cu gânduri pesimiste sau idei preconcepute.

Între minte și inimă trebuie să existe un echilibru perfect, iar acest lanț invizibil care le leagă și le unește sunt sentimentele.
 Cu cât sunt mai profunde, cu cât sunt mai frumoase și mai optimiste sentimentele trăite cu atât mai mult te vei simți mai bine, mai liniștit, mai împăcat cu tine însăți.
Până și visele își aduc propria lor contribuție la starea ta de fericire interioară.

Ești o persoană mult mai frumoasă atunci când emani siguranță, blândețe, iubire și înțelegere.
Caută întotdeauna să fii omul din visele tale. Și fă tot posibilul ca să te îndrepți înspre acel obiectiv.
Fii !
N.D.
http://oluptacuviata.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu